VILLA AMSTERDAM

Project omschrijving

Het Team van ElektraVision is door Caren Pardovitch gevraagd om een Domotica en Audio systeem te installeren. Samen met  Caren Pardovitch die verantwoordelijk is voor de styling en het ontwerp van dit prachtige project hebben wij deze Villa voorzien van een multiroom audiosysteem. In alle kamers hebben wij gebruik gemaakt van Bowers & Wilkins inbouw luidsprekers. De Villa is volledig te bedienen doormiddel van een tablet en smartphone.

VILLA FRANKRIJK

 

Deze Villa in Zuid-Frankrijk is voorzien van een KNX/Control4 besturingsysteem. In alle kamers hebben wij gebruik gemaakt van Bowers & Wilkins inbouw luidsprekers. De klimaatregelingen zijn gekoppeld aan de centrale bediening en hiermee kan per vertrek de juiste temperatuur worden ingesteld.

MASTERS OF LUXURY - CARRE VAN BLOEMENDAAL

Het Carré van Bloemendaal op de Masters of LXRY

Afgelopen december heeft Carré van Bloemendaal haar modelwoning gepresenteerd op de Masters of LXRY in Amsterdam. De modelwoning geeft een indicatie van de begane grond van één van de woningen. Het team van ElektraVision is gevraagd om de Domotica en de besturing in de modelwoning te integreren. De woning is voorzien van Bowers & Wilkins luidsprekers en een besturing systeem van Savant.

AUDI ALKMAAR

                                          Omschrijving Project 

De showroom van Audi dealer Martin Schilder is voorzien van een KNX  systeem in combinatie met verlichting aangestuurd met Dali drivers. Hiermee is het mogelijk om in verschillende zones de kleurtemperatuur van het licht te regelen.

VILLA FRANKRIJK

Project omschrijving

Het Team van ElektraVision is gevraagd om een Domotica systeem te installeren. Samen met onze partner All in Living die verantwoordelijk zijn voor de styling en het ontwerp. Wij hebben deze Villa  voorzien van een KNX/Control4 besturingsysteem. In alle kamers hebben wij gebruik gemaakt van Bowers & Wilkins inbouw luidsprekers. De klimaatregelingen zijn gekoppeld aan de centrale bediening en hiermee kan per vertrek de juiste temperatuur worden ingesteld. De Villa is volledig te bedienen doormiddel van een tablet en smartphone.

VILLA ROTTERDAM

                                          Omschrijving Project 

                                          Omschrijving Project 

VILLA BLOEMENDAAL

 

Project omschrijving

Deze Villa in Bloemendaal is voorzien van een Control4 besturingssysteem in combinatie met KNX. Via een speciaal liftsysteem van Future Automation, is de TV volledig onzichtbaar in het meubel geïntegreerd. In de gehele woning is gebruik gemaakt van Bowers & Wilkins luidsprekers.

TUINVERLICHTING

Tappersweg 14-10 2031 EV Haarlem

+31235310091