top of page

DOMOTICA

 

Domotica, een begrip wat niet meer weg te denken is in onze woon- en werkomgeving!
Maar wat is domotica? Integratie van slimme technologieën met als doel een betere kwaliteit van
leven. Door meer comfort, veiligheid en duurzaamheid.

AUDIO/VIDEO

In een kamer muziek of in alle kamers tegelijk. Luister in de woonkamer, slaapkamer en ja zelfs in de badkamer naar je favoriete muziek. Als ElektraVision in een vroeg stadium betrokken wordt bij het ontwerp, kunnen bekabelingen luidsprekers volledig weggewerkt worden.

BEVEILIGING

Een veilig gevoel: alles wat u dierbaar is beveiligd tegen inbraak, brand en onveilige situaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alle mogelijke installaties die zorgen voor uw veiligheid.

ELEKTROTECHNIEK

Ons team van specialisten zorgt voor de aanleg van eenvoudige tot zeer complexe elektrische installaties. Voor zowel de particuliere, als zakelijke en utiliteitsmarkt. Als uw wensen in kaart zijn gebracht, wordt de installatie ontworpen conform de NEN1010. Na oplevering staat ons service team klaar voor onderhoud en het verhelpen van storingen. 

THUISBIOSCOOP

Het is de droom van elke filmliefhebber: een échte bioscoop in uw eigen huis. Het liefst compleet met spectaculair surround geluid, comfortabele fauteuils en een levensgroot projectiescherm, zodat u zich - samen met het gezin of vrienden - helemaal kunt terugtrekken uit de drukte van alledag en kunt inleven in uw favoriete film.

Het is hierbij gebruikelijk dat er een concept wordt uitgewerkt, waarin per ruimte of locatie de verschillende mogelijkheden en de daarvoor noodzakelijke apparatuur gespecificeerd worden. Ook de koppelingsmogelijkheden tussen de ruimtes onderling worden in zo’n plan omschreven.

We kunnen hier bijvoorbeeld denken aan een Multiroom audio- of Video setup, maar ook de complete inrichting van een Hometheater behoort tot de mogelijkheden. De bediening van alle apparaten wordt vaak in één enkele draadloze afstandsbediening geprogrammeerd.

 Tot de mogelijkheden behoort tevens het via deze afstandsbediening regelen van zaken als verlichting, elektrische videoschermen, -gordijnen of –rolluiken en eventuele beveiligingsapparatuur.

Domotica is meer dan een universele afstandsbediening. Domotica is een systeem dat apparaten en elektrische systemen met elkaar verbind in uw huis, gebruik makend van een eenvoudig te gebruiken interface. 

Kijk om u heen en ervaar dat er thuis of op kantoor een enorm aantal apparaten zijn met technische intelligentie. U kunt hierbij denken aan o.a. de CV thermostaat, de telefoon, de computer, de audio installatie en de televisie.

Stelt u zich eens voor: Dat u met een bedieningspaneel uw Home theater en de verlichting kan bedienen en dat tevens de televisie aangaat en direct je favoriete film start. Met het zelfde paneel de thermostaat in huis kan bedienen en nog veel meer. 

DOMOTICA PAG3
AUDIO PAG 3
Beveiliging
Electro Techniek
Thuisbioscoop

Het team van ElektraVision brengt niet alleen uw wensen in kaart, maar draagt vooral ook mogelijkheden aan, zodat u niet achteraf zegt: als ik dat geweten had… De diverse mogelijkheden van de huidige techniek worden aan u voorgelegd, en u kunt alles ervaren in onze showroom

 

Sommigen zien zichzelf in een decor van een antiek filmpaleis uit de jaren vijftig, terwijl anderen een moderne, thuisbioscoop voor ogen hebben. Met één druk op de knop worden de gordijnen geopend en de verlichting wordt zachtjes gedimd. 

Smaken verschillen en bovendien heeft in ieder huis, elke ruimte weer een andere afmeting. ElektraVision biedt u de mogelijkheid om iedere beschikbare ruimte (vanaf 3 x 3 meter) in uw huis bijvoorbeeld een slaapkamer, een zolderruimte of zelfs een garage te transformeren tot een thuisbioscoop van uw dromen. 

Hiervoor leveren wij complete en betaalbare, modulaire thuisbioscoop pakketten in diverse stijlen en kleuren. Daarnaast levert ElektraVision ook speciaal hometheater zitmeubilair, dat varieert van plaats besparende, traditionele bioscoopstoelen tot luxueuze elektrisch verstelbare fauteuils.

bottom of page