top of page

 

 

ElektraVision is een technisch dienstverlener in elektrotechniek, klimaat en ICT. Het bedrijf zet zich in voor installaties die het comfort van de klant verhogen. ElektraVision ontwerpt en ondersteunt intelligente gebouwregelingen voor residentiële en commerciële projecten en verzorgt de inbedrijfstelling. We integreren alle elektrische en elektronische systemen in woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen of openbare gebouwen. Te denken valt aan integratie van verlichting, verwarming, jaloezieën, gordijnen, airco, passieve ventilatie, controlekamer, beveiliging, entertainment en gegevensnetwerken. ElektraVision kiest voor een eenvoudige benadering van technologie. Het gaat om het realiseren van uw wens en het verhogen van uw comfort. Daar zoeken we de juiste techniek bij.

 

 

 

Totaalconcept

 

Steeds vaker kiezen mensen voor een totaalconcept, waarbij in allerlei ruimten beeld, geluid en andere elektronische toepassingen (zoals beveiliging) beschikbaar zijn. Multiroom audio en video, professionele home theatres, geïntegreerde verlichting, gordijnen, rolluiken en beveiliging, het kan allemaal. En bij ElektraVision weten we exact wat de beste oplossingen zijn. Hoe vroeger ElektraVision bij een project betrokken wordt, hoe meer er mogelijk is en hoe beter een en ander (inclusief bekabeling) ingebouwd kan worden.

 

Maatwerk

 

Het bijzondere van ElektraVision is dat de enorme passie voor hoogwaardige apparatuur die ElektraVision zo kenmerkt hier gecombineerd wordt met de creativiteit om voor elk project een intelligent concept te ontwikkelen en maatwerk te leveren. Dat maatwerk en de manier waarop het tot stand komt levert een stroom tevreden klanten op, zowel in particuliere als in zakelijke kringen. Dat elk project in eigen beheer wordt ontwikkeld, uitgevoerd en onderhouden, maakt het voor de klant nóg plezieriger.

 

Eén naam, één adres, één zekerheid: dat bieden de totaalspecialisten van ElektraVision

 

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

'Eén naam, één adres, één zekerheid: dat bieden de totaalspecialisten van ElektraVision'

VACATURES
bottom of page