Soundframe Bowers & Wilkins bij ElektraVision

Bowers & Wilkins heeft samen met het Nederlandse Mutrox een interessant nieuw concept gepresenteerd. De Britse luidsprekerfabrikant voegt zijn premium inbouwspeakers samen met een akoestisch frame dat door Mutrox ontwikkeld is. Het resultaat; een stijlvol Soundframe dat elke huiskamer van verborgen hifi-geluid kan voorzien.

Compleet naar eigen wens

Er komen verschillende standaardvarianten op de markt, allereerst toegespitst op het formaat van de tv; 55-inch, 65-inch of 75-inch. Daarnaast kun je kiezen uit een soundframe met twee stereospeakers aan de zijden, een versie met een centerspeaker hier aan toegevoegd en een versie met twee stereospeakers, een centerspeaker (onderin) en een subwoofer (ISW4, bovenin). Natuurlijk ben je vervolgens zelf vrij om hier (met zelf aan te schaffen speakers in de ruimte) een surround-systeem van te maken. De standaardversies kunnen met nagenoeg elke kleur of soort stof (afhankelijk van de akoestische eigenschappen) afgewerkt worden, maar daar houdt het niet bij op. Het mooie van dit Soundframe is dat het compleet naar de wens van de klant te produceren is.

ElektraVision informeert u graag over de mogelijkheden


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square