Control4 introduceert Voice Control

De eenvoudigste manier om je hele huis met je stem te bedienen. Stel je voor ... We hebben het allemaal wel een meegemaakt; je staat in de hal van een donker huis, en je hebt je handen vol. Zou het niet leuk zijn om je huis te vragen om een helpende hand te bieden? Nu kan dat....... Een eenvoudige voice command zoals "Alexa, zet Welkom" aan. Automatisch zal het licht in de hal, de woonkamer en de keuken aangaan, maar ook je favoriete nummer uit je playlist kan meteen gestart worden. Terwijl de deur achter je weer automatisch op slot gaat.

Dit is Control4 Home Automation met Amazon Alexa.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square