Control 4 Presenteert nieuwe controllers

Control4 is vooral bekend om zijn domotica diensten, maar haar nieuwste aanbod is een enkele box die belooft om uw entertaiment systeem eenvoudig te bedienen. De nieuwe Control4 EA Series ( dat is "EA " voor " entertainment en automatisering " ) lijn van connected home controllers zullen variëren van $ 600 voor een eenpersoonskamer setup tot $ 2.000 voor een eenheid krachtig genoeg om een groot huis te bedienen. Het systeem is compatibel met meer dan 9.500 aangesloten home producten waaronder entertainment apparaten , variërend van Blu - ray-spelers, streaming gadgets zoals Roku of Apple TV .En verlichting systemen van o.a. KNX.

#Control4 #Homeautomation #Domotica #Elektravision

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square