Control 4 Presenteert nieuwe controllers

March 7, 2016

 

Control4 is vooral bekend om zijn domotica diensten, maar haar nieuwste aanbod is een enkele box die belooft om uw entertaiment systeem eenvoudig te bedienen. De nieuwe Control4 EA Series ( dat is "EA " voor " entertainment en automatisering " ) lijn van connected home controllers zullen variëren van $ 600 voor een eenpersoonskamer setup tot $ 2.000 voor een eenheid krachtig genoeg om een groot huis te bedienen. Het systeem is compatibel met meer dan 9.500 aangesloten home producten waaronder entertainment apparaten , variërend van Blu - ray-spelers, streaming gadgets zoals Roku of Apple TV .En verlichting systemen van o.a. KNX.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tappersweg 14-10 2031 EV Haarlem

+31235310091